Peter Jansen in het Nieuws...


Peter in de weer met kunststof en aluminium kozijnen
(foto: Ron's Photography)
Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouwing of renovatie: bij Peter Jansen ben je aan het juiste adres voor onder andere kunststof kozijnen, aluminium kozijnen, ramen, deuren en rolluiken. Uiteraard verzorgt hij de volledige montage. Kwalitatief hoogstaand werk tegen de juiste prijs: dat is waar Peter Jansen voor staat.

Peter werkt graag alleen. "Dat heeft zo zijn voordelen, vind ik. Daardoor kan ik de prijs heel scherp houden. Ik ben een perfectionist en door alles zelf te doen kan ik garant staan voor het beste resultaat. Klanten krijgen maar met één persoon te maken krijgen en dat is voor hen een stuk overzichtelijker." Van de gratis en vrijblijvende offertebespreking tot montage en de eventuele nazorg, alles is mogelijk. Peter levert en monteert raamkozijnen, schuifpuien en voordeuren, alles van prima kwaliteit. In kunststof uit de Wymar-fabriek, nu met een vernieuwd luxus-profiel. 
Peter Jansen
De aluminium kozijnen zijn van het merk Reynaers. "Ondanks de kredietcrisis bezuinig ik niet op diverse details van de kozijnen.

Er gaat niets ten koste van de producten. Zo blijft de kwaliteit gehandhaafd."  Zowel kunststof als aluminium kozijnen zijn in diverse kleuren en maten te krijgen.
Alle producten worden door Peter geleverd met een SKG-gekeurd Veilig Wonen Politiekeurmerk. Standaard dus. Bij een opdracht van Peter Jansen kunnen klanten een leuke lentekorting verwachten.

013-5446770, 06 - 54343671, www.peter-jansen.nl, p.j@hetnet.nl

PETER JANSEN
KUNSTSTOF KOZIJNEN
Ramen en deuren  - Rolluiken - Aluminium kozijnen - Montage